Programma

Agenda

Programma

Het programma is nog volop in ontwikkeling. Gedreven door ons verlangen naar een wereld die meer in balans is zoeken we op speelse wijze, en gedreven door onze eigen nieuwsgierigheid, de verdieping. Samen en met geïnteresseerden.

 

Hoe dit er precies uit gaat zien wordt de komende tijd duidelijk. Onze inspiratie vinden we dicht bij huis, de kunsten, educatie, waarnemen, dialoog met jezelf en anderen, zingeving in een onrustige wereld, het oefenen van zijn naast doen, martial arts, voeding, de natuur en nog zo wat… En houden er ook van om uitgedaagd te worden en verder (of anders!) te kijken dan onze neus lang is. Schuwen het ongemak niet om uit onze comfort zone te worden getrokken. 

 

Dit doen we stap voor stap en met vallen en opstaan. Het proces vinden we hierbij belangrijker dan het uiteindelijke resultaat. Hou ons dus vooral in de gaten.

Terugblik...

Another Day In Paradise

za 6 juli 2024 20:00

u

Op zondag 7 en maandag 8 juli komt de voorstelling Another Day In Paradise naar de 2eVerdieping. Check hier voor meer info.

La Traviata

vr 24 mei 2024 20:30

u

Op 24 mei 2024 komt Calmer met Verdi’s La Traviata weer terug op de 2e Verdieping. Check hier voor meer info.

Bekijk het maar!
Ik kom toch kijken.

za 10 februari 2024 11:00

u

Een expositie van werk van kunstenaars uit gebouw Magazijn14 met extra's

Carmen

vr 24 november 2023 20:00

u

"Carmen" is een van de meest beroemde en vaak uitgevoerde opera's in de geschiedenis, gecomponeerd door de Franse componist Georges Bizet.

Heb je een leuk idee?

Neem dan gerust contact met ons op. Vinden we leuk!

Winkelwagen